De €4000 voor KiKa is opgehaald!

‘Een ding weet ik zeker’: de droom van €6000 en de marathon voor KiKa lopen in New York komt steeds dichterbij. De vervulling van mijn droom is nog maar € 1353,50 en 47 dagen ver weg. Op het moment staat de teller al op €4646,50! Een enorm bedrag waarmee KiKa de bouw van het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie kan steunen. Ieder die heeft geholpen wil ik enorm bedanken! Zo zijn er mensen die een fotoshoot hebben geboekt, er is zelfs een fiets gedoneerd, is er geld gedoneerd, m’n moeder heeft een pedicure actie gehouden, collega’s van m’n vader hebben gedoneerd, er wordt een statiegeldzuil voor mij gemaakt door Plooy service en montage bv en zo zijn er nog vele andere manieren hoe stand van de teller is verhoogd. Iedereen die hier aan heeft bijgedragen, super bedankt!

Tijdens de laatste KiKa bijeenkomst ,afgelopen zondag, vertelde onderzoeker Jan Molenaar over zijn werk in het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Met een heel team ontwikkelen zij nieuwe behandelingen tegen allerlei vormen van kinderkanker om zo het overlijden, als gevolg van de bijwerkingen, verder terug te dringen. Zo vertelde hij ook dat veel kinderen genezen van kanker, maar door de extreem giftige stoffen in medicijnen alsnog ziek worden en een deel daarvan helaas komt te overlijden.
Dit maakt het onderzoek naar kinderkanker zo belangrijk. Vaak zijn de medicijnen die voor volwassenen werken niet geschikt voor kinderen. Dit maakt het ontwikkelen van nieuwe behandelingen duur. Hier komen organisatie, zoals KiKa, in beeld om door middel van geld de onderzoeken te steunen.

Dit is waar ik het voor doe. En dit is waarvoor jouw donatie zo belangrijk is. Ze zeggen ook wel ‘winnaars geven nooit op en mensen die opgeven winnen nooit.’ Laten we met z’n allen de kinderen met kanker winnaars maken en help mij en KiKa naar minstens die € 6000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *